Happy Homes Trondheim

Hos oss kan du få alt på et sted- bestille maler, booke time til fargesetting ute og inne, bestille hjemmebesøk, i tillegg til en stor og inspirerende butikk med det du trenger til oppussingen.

Kontaktdetaljer:

Tlf: 48 15 05 55

Kontakt oss:
Happy Homes Trondheim
Tungasletta 10
7047 Trondheim

E-post: trondheim@happy-homes.no

Velkommen til oss!

Happy Homes fører maling, gulv, tapet, nisje og spesial produkter. Vi har håndverkere og interiørkonsulenter på huset som ligger på Tunga i samme lokaler som Skeidar.

Vi skaper god hjemmefølelse

Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og interiør, der flere hundre butikker har samme mål: Vi vil skape god hjemmefølelse. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverkere
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Vi har 8 veldig dyktige malerer under ledelse av Kjell Arne Kjeldsberg. Vi har også samarbeid med snekkere, elektrikere, murere, slik at du kan få alt på et sted. Spør i butikken, send oss en e-post eller kontaktskjema

Vi har interiørkonsulenter
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Trondheim har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Vi har 3 utdannede interiørkonsulenter og en interiørarkitekt. Du kan avtale hjemmebesøk, et møte i butikken eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med ditt hjem. Les mer her

Hos oss er det tett samarbeid mellom interiørkonsulenter og håndverkere

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss her

Produkter

Vi tilbyr følgende produktkategorier fra vår butikk

Solskjerming

Gulv

Tapet

Maling

Tjenester

Vi tilbyr følgende tjenester fra vår butikk.

Gulvlegging

Maler og tapetsering