Fargetrender 2018/19

I dagens interiørbilde kan vi ikke utpeke en spesiell trendfarge. Nå spriker fargene i alle retninger på fargesirkelen. Stikkordet er «dine farger»

fargetrender 2018-happy homes

Den hvite og grå bølgen begynner å roe seg, en svak bølge med mer farge er på vei innover landet, -i større fart for hvert år. Vi går mot det fargeglade 2020 tallet, en motreaksjon mot det fargeløse 2010 tallet.

Fargetrender 2018- happy homes

Vi kan ikke utpeke en farge å si at det er trendfargen i år, som vi gjorde før da interiøret var hvitt/grått og vi puttet på en farge som ble «fargeklatten». Nå spriker fargetendensene i alle retninger på fargesirkelen.

Jevnt over er fargene dempet, en god del sort i seg. Nyansene av samme fargen er mange,- altså ikke en blå, en gul osv men hele blåtone skalaen. Blått er nok den fargen som utpeker seg spesifikt i Norge akkurat nå, men vi ser mye av rødtonenskalaen også. En del gult, grønt og lilla er på full fart inn.

fargetrender 2018- happy homes

Nå kan du bruke de fargene du liker. De fargene som er trendy er de fargene du selv liker. Skal du pusse opp, søk hjelp hos interiørkonsulent eller i din lokale Happy Homes butikk. Få hjelp til å sette sammen riktig fargepalett akkurat for deg og ditt hjem.

fargetrend 2018-happy homes fargetrender 2018- happy homes fargetrender 2018- happy homes