Nye farger fra Lady

Nytt fargekart med kreative og jordnære fargepaletter. «Tiden er inne for nye valg, og de beste fargevalgene skjer når du følger hjertet»

Fargekart som består av tre vakre og unike fargepaletter som er designet for å skape nye historier i hjemmene våre: SERENE PRESENCE, NATURALLY GROUNDED og CURATED LIVING.

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

jotun-lady-farger-2022-happyhomes
Veggen er malt med LADY Pure Color i 1520 Cheerful Peach, skrivebordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 Bella, taket er malt med LADY Perfection 1520 Cheerful Peach

I SERENE PRESENCE lar vi oss inspirere av en myk og helbredende minimalisme som skaper et avslappet fargeuttrykk i hjemmet. Dette er paletten for deg som dyrker det ryddige og rene. Den naturlige sammensetningen av myke pastelltoner, kjølige lavendelnyanser og friske grønnfarger skaper en behagelig atmosfære som inspirerer til økt velvære i hverdagen.

Jotun-lady-farger-22-happyhomes
Veggen er malt med LADY Pure Color 8087 VÅRLUFT. Dette er en frisk og vennlig grønntone som bidrar til å skape svale rom. Kombiner gjerne med planter og andre naturelementer for å skape din oase.
Jotun-lady-farger-22-happyhomes
Det er godt å leve i grønne rom! Fargen inviterer naturen inn og oppmuntrer til å senke skuldrene og å hente ny energi. Veggen er malt med LADY Pure Color 7038 DUSK GREEN, en frodig grønntone som kler både små og store rom. Taket er malt med LADY Perfection 7038 DUSK GREEN for et listefritt og helhetlig uttrykk. Skap og stige er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 7038 DUSK GREEN.

NATURALLY GROUNDED – Frodig fargeharmoni

Jotun-lady-farger-2022-happyhomes
Veggen er malt med LADY Wonderwall 1276 SOFT, kjøkkenskapene er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 11012 RUSTIC BROWN, døren er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 8575 NATURAL GREEN. Taket er malt med LADY Perfection 1276 SOFT.

I NATURALLY GROUNDED omfavnes vi av naturinspirerte fargetoner og rustikke nyanser som sikrer god harmoni og et personlig preg i hjemmet.

Jotun-lady-farge-2022-happyhomes
Veggen er malt med LADY Pure Color 1536 BURNT OCHRE. Dette er en lun, rødlig okertone som oppleves som varm og omsluttende. Det er noe genuint og nærmest mineralsk over denne tonen – den er naturlig, men også livlig.
Jotun-lady-farger-2022-happyhomes
Veggen er malt med LADY Pure Color 1276 SOFT, en gulaktig beigetone som fungerer utmerket som en varm basisfarge. Hyllen er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 11012 RUSTIC BROWN, og vinduene er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 12123 CONTEMPORARY WHITE. Taket er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 12123 CONTEMPORARY WHITE.

«Naturen har en beroligende virkning. Selv i den travleste byen kan vi fortsatt skape rom som frembringer naturens ro, og det rustikke livets forfriskende enkelhet»

Jotun-Lady-nyefarger-22-happyhomes
Den vakre kalkveggen er malt med LADY Minerals 8183 URTEHAGE, en gyllen og frodig grønntone som bringer liv og syrlig friskhet inn i interiøret. Bordet er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 8183 URTEHAGE.
Jotun-lady-nyefarger-2022-happyhomes
Veggen er malt med LADY Pure Color 8575 NATURAL GREEN. Denne gylne grønntonen vil oppleves som levende, men likevel behagelig og rolig.

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

jotun-lady-farger2022-happyhomes
Veggen er malt med LADY Pure Color 2951 SOPHISTICATED RED. Dette er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Så myk, vakker og fristende!

Det er de dype, sofistikerte rødtonene som står i fokus i paletten CURATED LIVING. Komplimentert med nøye utvalgte blå aksenter og deilige nøytraler, skaper de et interessant og kreativt uttrykk som bidrar til en unik og elegant atmosfære.

Jotun-lady-nyefarger-2022-happyhomes
Veggen er malt med LADY Pure Color 10430 DEMPET SAVANNE. Dempede nøytraler bidrar til å skape en elegant atmosfære i samspill med dypere fargenyanser, slik som rødtoner.

Paletten CURATED LIVING byr på en stilsikker kombinasjon av tradisjonelle fargevalg og moderne nyanser.

Jotun-lady-nefarger2022-happyhomes
Tidløse fargevalg, autentiske materialer og særpregede objekter gir rommet karakter. Veggen er malt med LADY Pure Color 5530 COLLECTED BLUE, en dempet og behagelig blåtone. Nyansen vil oppleves som litt grålig, men med et hint av noe gyllent og grønnlig over seg. Dør, panel og lister er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 0468 SILKE.
Jotun-lady-farger-2022-happyhomes
Veggen er malt med LADY Pure Color 20208 POETRY RED, Brystningspanel med LADY Supreme Finish Pure Matt 20208 POETRY RED. Lister og vinduer er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 0486 SILKE og taket med LADY Perfection 0486 SILKE.

CURATED LIVING presenterer nyanserte og uredde rødtoner som skaper sofistikerte uttrykk i hjemmet – perfekt balansert med en klassisk blå aksent, den dempede og behagelige LADY 5530 COLLECTED BLUE, og myke nøytraler som fyller rommet med eleganse.

LADY 20207 STATEMENT RED er en kraftfull rødtone som krever sin rette oppmerksomhet, mens den tidløse klassikeren LADY 2951 SOPHISTICATED RED er en dyp tone som henter sin inspirasjon fra myk fløyel og bordeaux.

jotun-lady-farger-2022-happyhomes
Bordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2951 SOPHISTICATED RED.