Fargekart

korall-maling-happyhomes-farge

Korall fargekonsept består av 16 flotte farger. Fargene er satt sammen etter inspirasjon fra 4 forskjellige malerier.
Når man skal velge farger til sitt hjem, er det fint å ta utgangspunkt i noe man har fra før, f.eks et maleri. La deg inspirere av våre forslag.

Korall maling blandes i alle farger. Kombiner fargene i fargekartet med andre Happy Homes farger. Din happy homes butikk vil hjelpe deg å finne din palett og god hjemmefølelse 🙂

Samarbeid med ung kunstner
Vi støtter og hjelper gjerne unge talenter frem. Maja Olsen Berglund har inspirert oss med sin moderne kunst. 22 år gammel har hun allerede hatt 4 kunstutstillinger i Oslo, og er fast utstiller på galleri BL-NK.
Maja blir inspirert av kubismen, men maler alle typer motiv. Fargene er mange og sterke, litt uvanlige kombianasjoner som gjør bildene hennes spesielt tiltrekkende for mange.

Maja Olsen Berglund

Fargekartet består av 4 paletter. Gul, grønn, rød og blå. Ønsker du en farge, men variere nyanser kan du bruke to eller flere sammen. Tilsammen utgjør diise fargene i fargekartet.

Her er fargene stokket om og satt sammen etter fargeteorier og maleriene. De største firkantene er fine på større flater, og de minste kan brukes som akksentfarger

korall-farger-happyhomes
korall-farger-happyhomes
korall-farger-happyhomes
korall-farger-happyhomes