Innvendig maling

korall-maling-happyhomes-farge-iris
korall-maling-happyhomes

Korall er en helt ny malingserie som du kun finner hos Happy Homes. Malingen er laget for å gi deg inspirasjon og fargeglede.

Vårt lille symbol er en sjøhest. Den elsker farger og trives best i korallrevenes fantastiske verden. Det er her den finner inspirasjon og god hjemmefølelse.

Korall maling produseres i Norge, og vi kan forsikre deg om at hver dråpe maling holder god kvalitet. Dette er vår beste maling.Korall Vegg er en slitesterk, flekkavisende og meget vaskbar akrylmaling. Den gir et eksklusivt utseende uten skjolder og skjemmende gjensyn. Malingen har høy dekkeevne etter to strøk, og holder seg vakker lenge. Korall veggmaling matt passer til gips, betong, lettbetong, tapet og sparklede og tidligere malte vegger/overflater.
Glans: Matt
Finnes i emballasje 0,5 L, 2,7 L og 9 L.

Teknisk datablad Korall Vegg
Korall Treverk er en vanntynnet og luktsvak oljemaling til innendørs bruk. Den dekker godt og spruter lite med en fyldig konsistens. Korall treverk gir en flott finish med suveren utflyt uten å sige. Spesielt slitesterk og vaskbar overflate til tre, panel, list og møbel. Elegant finish med suveren utflyt.
Glans: Matt, silkematt og halvblank.
Finnes i emballasje 0,68 L, 2,7 L.

Teknisk datablad Korall Treverk
Korall Tak er en matt, vanntynnbar og luktsvak takmaling med vakker finish som varer lenge. Den er slitesterk og robust, og har høy dekkevne. Korall tak matt passer til de fleste tak som gips, betong, bygningsplater, puss, vev og sandsparkel. Kan også blandes i mørke farger. Lett å påføre, og gir garantert et skjoldfritt resultat. Svanemerket.
Finnes i emballasje 2,7 L og 9 L.

Teknisk datablad Korall Tak