Tyrilin interiørbeis

Få fjellets farger inn! Tyrilin har laget et fargekart med tre herlige stiler. Her finner du inspirasjon og tips til hvordan kombinere farger for det beste sluttresultatet.

Tyrilin-fargekart

De tre stilene svarer på trender vi ser, men det er trender som er langvarige og trygge valg for hytta eller paneler i leiligheten. De tre stilene er Bruntlunt og sømløst. Lystluftig med kontraster og Grått – tøft og monokromt.

Tyrilin-31-lunt-happyhomes

I alle stilene finner du fargekaker som illustrerer hvordan farger kan kombineres. Det største kakestykket er perfekt for tak og vegger. Den neste kakestykket illustrerer en god farge til gulvet. De minste kakestykkene er detalj farger som er flott å bruke på blomsterpotter, lysestaker og interiøret.

Brunt – Lunt og sømløst

Tyrilin-31-lunt-happyhomes
Tyrilin interiørbeis 31 lunt

Denne stilen er perfekt for deg som søker den rolige, gode følelsen. Her har vi valgt hovedfargen lunt, men fargekartet viser mange gode brunfarger som kan velges om du ønsker det lysere eller mørkere.

Tyrilin-lunt-happyhomes

Den neste kakestykket illustrerer en god farge til gulvet – her en litt lysere nyanse, Trestjerners Gulvolje fargen 2048 Dempet Grå. Det åpner opp rommet og øker følelsen av gulvplass. De minste kakestykkene er detalj farger som er flott å bruke på blomsterpotter, lysestaker og interiøret. Tyrilin anbefaler en mørkere grå farge til vinduskarmene, f.eks 5921 Panter. Det trekker oppmerksomheten mot naturen utenfor og gjør rommet enda større

Tyrilin-31-lunt-happyhomes
Tyrilin interiørbeis 31 lunt

Lyst – luftig med kontraster

Tyrilin-11-never-happyhomes
Tyrilin interiørbeid 11 never

Denne stilen er luftig og gir en åpen og positiv energi til rommet. Naturlig treverk er vakkert, men alt treverk vil gulne over tid. Derfor er det viktig å behandle det så tidlig som mulig for å bremse gulningen.

Tyrilin-beis-happyhomes

I denne fargekaken har vi beiset vegg og tak med Tyrilin Interiør i fargen Never. Gulvet er behandlet med TreStjerner Gulvolje i fargen Hvit, for en herlig, frisk helhet. Vi elsker å ta vare på ting vi elsker, og kombinere nye og gamle ting. Her er gamle krukker og lysestaker spraymalte med Quick Bengalack i fargene Siv, Skinn, Frappe og Krem. En lys stil har godt av å bli strammet opp litt. Sorte stolbein og vindusinnramminger gjør stilen moderne, og gir dybde og kontrast

Tyrilin-beis-11-never-happyhomes
Tyrilin 11 Never

Grått – tøft og monokromt

Tyrilin-beis-visjon-kjøkken-happyhomes
Tyrilin 32 visjon

Gråtoner kan være så mangt. Fra de lyse, milde og luftige gråtoner til de mørke, edgy og tøffe nesten sorte toner. Vi elsker grått, det minner om fjell, det hardføre og robuste. Her har vi valgt en temmelig mørk tone, fargen Tyrilin Interiør Visjon. Gulvet er satt inn med Trestjerner Gulvolje i fargen Fjellgrå. Litt lysere enn Visjon, som skaper en ton-i-ton-skala.

tyrilin-grå-viisjon-happyhomes

Alle farger på vegg, tak, gulv og kjøkken går her i nyanser fra mørk grå til sort. Dette gir en monokrom fargesetting som er sober og effektfull.

Den grå stilen krydres med litt gull og den blå fargen Dypt Vann. Blomsterpotten har fått fargen Vintersand, som roer det hele ned og skaper en fin helhet.

tyrilin-32-visjon-soverom-happyhomes
Tyrilin 32 Visjon