Miljøvennlig vaskemiddel

HP Clean er en miljøvennloig, kraftig og universal rengjører og avfetter som fjerner lukt og naturlig forurensing på harde og myke overflater. Den er biologisk nedbrytbar og trygg i bruk og skånsom mot mennesker, dyr og miljø. Godkjent til bruk i næringsmiddelproduksjon.

HP CLEAN er ideell for innvendig og utvendig rengjøring, luktfjerning, avfetting og fugeglatting. Flekkfjerning av f.eks. olje, fett, sot, skokrem og nikotin. Rengjøring av materialer av harde treslag, plast, tekstil og på biler, båter, campingvogner, motorsykler, sykler, gressklippere, hus/hytter, kjøkken, bad, terrasser, plattinger, gjerder og portstolper, samt utemøbler, markiser, tepper, telt, kalesjer, bilseter m.m.
I tillegg naturstein; vegger, peiser/ovner, terskler/trinn av granitt, marmor, skifer, hvit kalkstein, mur m.m. og gulv; industrigulv, gulvbelegg, epoxygulv, betonggulv, keramikkgulv, garasjegulv, gulv i husdyrsbur m.m. HP CLEAN kan brukes til avfetting før fuging, liming, lakkering eller maling/beising (også matte ned gammel maling før påføring av ny maling/beis), samt at den også fungerer utmerket som fugeglattemiddel. Da HP CLEAN tilfredsstiller HACCP-normen er den også trygg å bruke ved dyrehold, for generell rengjøring og for fjerning av ubehagelig lukt (hundebur, fuglebur, stall, fjøs, etc.), samt i næringsmiddelproduksjon som f.eks. slakterier, staller, låver, svine- og kyllingfarmer, fiskemottak, eggproduksjon, etc.

HP Clean finnes i 1 liter, 5 liter, 25 liter og 200 liter.
Finn din Happy Homes butikk