Skap lun atmosfære

Nå er det fokus på grønt, blått og jordfarger. Mørke, sotete nyanser med mindre kulør som kan leve lenge, uten å være for dominerende. Etter flere år med hvite, glatte flater er det naturlig at trenden snur. Selv om hvite interiører aldri vil gå helt av moten og alltid ha en plass, vil vi se mye mindre til dem i tiden framover.
Soverom inspirasjon- happy homes

Tekstiler er på full fart inn i hjemmet. Minimalistisk solskjerming avløses av- eller kombineres med gardiner. Nøytrale eller fargerike stoffer gir mange muligheter. Akustikken i rommet dempes og interiøret blir lunere.

Uansett hva trendene sier er det viktigste at man trives i egne omgivelser. Våger man seg ikke på grønne eller blå vegger er det lov å velge annerledes. Gode valg kan man leve lenge med. Har man gardiner, puter og sengeteppe fra før, kan det enkelt kombineres med nye farger og materialer.

Våre butikker i Happy Homes er her for å hjelpe deg. Ta med bilder, tegninger og besøk din Happy Homes butikk. Der kan du få satt sammen din egen, personlige farge- og materialpalett.

Soverom inspirasjon-happy homes

Når høsten kommer er det tid for å kose seg inne. Krype opp i senga med en god bok og en varm kopp te. Da er det et stort pluss om man har et soverom hvor man trives!

Ved å legge gulv på veggen bak senga skapes en lun ramme rundt soveplassen. Det blir en fin helhet og rommet forstørres, kontra om man velger en sengegavl. Den deler opp veggen i motsetning til gulvet, som strekker ut hele rommets bredde.

Gulvet kan legges helt opp til taket eller kombineres med et tapet. Her er det valgt en overgangslist som gjør det mulig å legge LED-lys i overgangen mellom materialene. I tillegg til en spennende effekt gir det et behagelig lys som ikke blender.

Gulvet med flott trestruktur bringer naturen inn. Når det kommer opp på veggen blir det enda mer synlig og setter et større preg på interiøret. På soverom tar en stor seng ofte et stort fokus, og gulvet blir ikke så synlig som på andre rom med åpen møblering.

Det er enkelt å velge forskjellige bordløsninger på hver side av senga, når hele veggen bak binder rommet sammen. Noe som viser personlighet og særpreg. Kombiner nytt og brukt, ta vare på miljøet.

Happy Homes-soverom